begeleid buitenspelen

Maandag 11 september 2017

Vanaf morgen, 12 september starten we op de Huizingaschool met begeleid buitenspelen na schooltijd.

Zakaria Madrane zal tot het einde van het schooljaar op de Huizinga te vinden zijn. Hij gaat met kinderen, die graag extra willen sporten, van de Huizinga en de Huibers op het schoolplein aan het werk.

Zakaria heeft een achtergrond in de sport en het onderwijs. Hij is 27 jaar en komt ook uit de Jacob Geel buurt. Hij is het aanspreekpunt voor het lenen van materiaal en kan helpen bij spelletjes en sporten begeleiden. Daarnaast weet hij ook veel over sportclubs. We zorgen dat Zakaria snel herkenbare kleding aan heeft. Maar je kan altijd aan ons rondvragen bij wie je moet zijn.

Wij hopen dat we hierdoor meer kinderen na schooltijd in beweging krijgen in een veilige sfeer en omgeving die bekend is voor ze.

Dus als je hem morgen ziet rond lopen, stel je voor en daag hem uit voor een potje voetbal of trefbal!

Groet! Team beweging (Ike, Ines, Sam, Zakaria en Bart)