Kinder activiteiten donderdag 5 oktober

Dinsdag 3 oktober 2017

Zoals u weet staken de meeste leerkrachten in Nederland donderdag 5 oktober, waardoor scholen dicht zijn. Ook de Huizingaschool is dicht.

DANSLESSEN in de gymzaal van de Huizingaschool gaan op donderdag 5 oktober NIET DOOR!

Wel zijn er vele activiteiten die u kunt ondernemen op donderdag 5 oktober in get hele land, maar ook dichtbij. Wij hebben op verzoek van een aantal ouders er een paar voor u uitgelicht:

GRATIS naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Als begeleider mag je op vertoon van het kind ook gratis naar binnen! Er is een leuke speurtocht 'Het verhaal van de walvis' en je kunt het VOC schip Amsterdam bezoeken.

Pretparken gaan speciaal open voor deze dag, zoals Julianatoren in Apeldoorn.

Avonturenpark Hellendoorn (ook Apeldoorn) verkoopt entreekaarten van 18,95 per persoon i.p.v. 29,95 euro. De Apenheul in Apeldoorn en het Dolfinarium in Harderwijk verkoopt kaartjes voor de actieprijs van 10 euro per persoon.

De meeste attractieparken zijn open van 10 - 17u.

U kunt natuurlijk ook zelf even kijken via internet wat er allemaal te doen is op 5 oktober.