Start bijeenkomst beweegchallange

Dinsdag 10 oktober 2017

Beste ouder van de leerling,

Een aantal kinderen is uitgekozen om de aankomende 13 weken mee te doen met het HealthChallenge project, georganiseerd door SCIANDRI sportmanagement. Samen met zo’n 18 leerlingen gaat uw kind proberen, in 13 weken tijd, zoveel mogelijk stappen te zetten. Hoe meer stappen uw kind zet, hoe groter de prijs is die de leerlingen als groep kunnen winnen.

Er is nog plaats voor kinderen uit de UNIT 78. We hebben 4 plekken over, voorwaarde is wel dat je nog niet op een vereniging zit. Vraag even aan meester Bart een briefje of sluit aan bij de startbijeenkomst.

SCIANDRI organiseert een wekelijkse sportactiviteit speciaal voor uw kind en de andere
leerlingen die voor dit project zijn uitgekozen. De activiteit vindt plaats op dinsdag van
14:15uur tot 16:00 uur. De stappen die uw kind elke dag zet meten we door middel van
een Fitbid bandje. Dit bandje wordt de hele dag door uw kind gedragen en tijdens de
wekelijkse sportactiviteit lezen we het bandje uit.

Op dinsdag 10 oktober om 14:20 uur vindt de startbijeenkomst plaats voor alle
geselecteerde kinderen en hun ouders. De bijeenkomst vindt plaats in het aula van de
Huizingaschool (Jacob Geelstraat 42).

De wekelijkse sportactiviteit vindt plaats op dinsdag van 14:15 tot 16:00 uur
Locatie: Gymzaal van de Huizingaschool.
Data: 31 oktober, 14 en 27 november, 12 en 26 december, 9 en 23 januari
Locatie: Gymzaal van de Huibersschool.
Data: 7 en 21 november 5 en 19 december, 2 en 16 januari