Laatste informatie Muiderslot

Maandag 13 november 2017

Beste ouders van U 1/2 en U3/4,

Aanstaande woensdag is het zo ver. We gaan samen met de kinderen het Muiderslot bezoeken. Hierbij nog een paar laatste punten waar u rekening mee moet houden:

- De bussen zijn er om 8:30. Dit betekend dat we om 8:30 vanuit de klas naar de bussen gaan lopen. Zorg er voor dat de kinderen op tijd aanwezig zijn.

- Rond 14:00 komt de bus weer aan op school. Dit kan ook iets eerder of later zijn.

- We werken met de kinderen in het thema sprookjes. Dit betekend dat ze woensdag verkleed op school mogen komen. Wel dichte/makkelijke schoenen aan.

- De kinderen nemen zo als gewoonlijk fruit en lunch mee. Ze mogen ook 2x drinken mee. Het handigst is om dit in een rugzak te doen, die zij zelf zullen dragen.

- Tijdens het bezoek zullen de kinderen in groepjes verdeeld worden, die een begeleider mee krijgen.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!