Afscheid van Naivedia op de Huizinga

Woensdag 13 december 2017

Beste ouders en kinderen,

Bij deze wil ik met jullie allen delen dat ik na de kerstvakantie een andere werkplek zal hebben in Amsterdam oost, waar ik ook woon.

Sinds ik leerkracht ben, ben ik werkzaam in Amsterdam west en heb hier met veel plezier en volle energie gewerkt. Deze afgelopen 8 jaren op de Huizingaschool waren vooral 'samen lerend in beweging' en dat heb ik letterlijk ervaren met de verhuizing naar dit prachtige gebouw. Een gebouw waarin we het onderwijs vorm aan het geven zijn zoals elk kind het verdient. Mijn eigen dochters geven iedere keer weer aan graag naar de Huizingaschool te gaan, ook al zijn ze vrij. Mijn oudste dochter zegt dat ze hier 'zichzelf' mag zijn en een groter compliment kun je niet krijgen als school. Ik ben enorm trots op wat we bereikt hebben en hoe mijn collega's elke dag weer met passie voor de groep staan en proberen te zorgen voor een dagelijkse 'dosis van geluk' voor de kinderen, daar heeft iedereen recht op vind ik. Dat zal ik dan ook meenemen naar mijn nieuwe werkplek, de Nelson Mandelaschool in oost.

Ik ga de kinderen, mijn collega's en de fijne samenwerking met jullie als ouders enorm missen. Ook al lijkt het uit het oog, zit de Huizingaschool in mijn hart.

Op vrijdag 22 december neem ik afscheid en is er ruimte om 13u voor ouders om met mij een kopje thee met wat lekkers te drinken in de keuken beneden.

Tot ziens!