Vertrek directeur

Woensdag 10 januari 2018

“Er is een tijd van komen en gaan..” Voor mij is het moment gekomen om te gaan. Na precies 7 jaar werkzaam te zijn geweest als directeur van de Huizingaschool neem ik per 1 maart 2018 afscheid. Ik ga weg op het moment dat ik de school, het team, de kinderen en de ouders eigenlijk nog niet kan missen. Maar ik wil verder in mijn persoonlijke ontwikkeling, verder leren. Volgens mij ga ik meer leren in een nieuwe omgeving, waar niks meer vanzelfsprekend is en ook ik weer begin bij het begin. Ik heb dit altijd gezegd en leef dit ook na… Ook de school verdient weer een nieuwe leidinggevende.
De stichting zal er alles aan doen om te zorgen voor een goede opvolger, we houden jullie op de hoogte! Ik mis jullie nu al...