Personeelswijzigingen in de units

Maandag 29 januari 2018

De afgelopen tijd is er in de bezetting binnen de units en de school één en ander gewijzigd. In deze tijd zijn wij echt tevreden dat wij ontstane vacatures ook echt in kunnen vullen met bekwame nieuwe collega's.
 Hieronder een opsomming van de veranderingen:

Interne begeleider
Na de kerstvakantie is juffrouw Monica gestart voor 2 dagen in de week als Intern Begeleider. Zij werkt in ieder geval tot de meivakantie in de begeleiding van unit 1/2 en unit 3/4. Haar dagen wisselen nog weleens, maar bij binnenkomst ziet u haar op haar werkdagen tussen de trappen staan. Zij vervangt juffrouw Naivedia.

Unit 1/2
Juffrouw Jaimy heeft afgelopen periode haar stage gelopen in unit 1/2 in groep 1/2C. Na de kerstvakantie is zij gestart met werkzaamheden als leraarondersteuner in unit 1/2. Zij werkt hier 3 dagen.

Unit 3/4
Juffrouw Kaoutar vervangt tot deze week juffrouw Marion in groep 3/4A. Vanaf volgende week is juffrouw Mieke er op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, in de vervanging van juffrouw Marion. Juffrouw Ine is op woensdag in de unit werkzaam.

Unit 7/8
Juffrouw Miranda moest na de kerstvakantie helaas stoppen en vervroegd met zwangerschapsverlof gaan. Zij wordt vervangen door juffrouw Eva t/m deze week op de maandag en dinsdag. Daarna werkt zij op de dinsdag. Meester Bart zal de maandag daarna tijdelijk vervangen. Na 12 april werkt juffrouw Eva weer op de maandag en dinsdag. Ook zij werkt als leerkrachtondersteuner. Juffrouw Fleur werkt vanaf volgende week op de woensdag t/m vrijdag.