Circus show vandaag!!

Maandag 12 februari 2018

Beste ouders/verzorgers,

De afgelopen weken hebben een aantal kinderen van de untis 3/4, 5/6 en 7/8 hard gewerkt aan hun talenten binnen het circus. Iedereen kon zijn eigen talent kiezen en een act voorbereiden.

Vandaag is het dan eindelijk zo ver en gaan de kinderen hun act opvoeren! Wij zouden het super leuk vinden als de andere kinderen, ouders, neven, nichten, oma's, opa's komen kijken naar de acts. De show begint om 16:00 dus de inloop is om 15:45.

Tevens is deze activiteit ook beschikbaar na school. In de bijlage vindt u informatie over deze naschoolse activiteit en de route naar het circus. Het bevindt zich in het oude Calvijncollege. Uiteraard is het bezoek van vandaag gratis.

De kinderen die deelnemen aan de circus show worden om 14:45 op het schoolplein verwacht en worden onder begeleiding naar het circus gebracht.

Heel veel plezier!

Ines en Ike