Vervanging oudercontactmedewerker

Vervanging oudercontactmedewerker

Woensdag 21 februari 2018

Beste ouders/verzorgers,

De laatste tijd zijn er veel dingen veranderd op de voorschool. Een van die veranderingen is dat er geen oudercontactmedewerker meer is. Om de ouderbetrokkenheid te vergroten heeft de gemeente besloten dat de voorschoolleidsters deze taak voortaan op zich nemen. De reden hiervoor is dat de voorschoolleidsters direct in contact staan met de kinderen. Hierdoor zal een vergrote ouderbetrokkenheid een sterkere bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het kind.

Deze taak zal ik, Soumia El Ouali, op me nemen. Voor degenen die mij nog niet kennen: ik ben al 14 jaar werkzaam op de Huizingaschool als voorschoolleidster. Tevens ben ik moeder van 3 kinderen. Ik geniet ervan om te zien hoe een kind zich ontwikkelt vanaf het eerste moment dat het bij ons komt tot aan het moment dat het de school verlaat aan het einde van groep 8. Om de kinderen nog meer te stimuleren in hun ontwikkeling heb ik jullie, de ouders, hierbij nodig.

Ik ben elke woensdag van half 9 tot half 10 in de flexruimte aanwezig om met jullie te praten over de behoeften van jullie kinderen en de behoeften van jullie als ouders ten aanzien van jullie kinderen. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als hoe de programma’s van de voorschool en de units 1 en 2 in elkaar zitten, hoe het staat met de ontwikkeling van uw kind en wat u thuis kunt doen aan ontwikkelingsstimulering. Ik heet alle ouders van harte welkom in de flexruimte. De koffie en thee staan klaar.

Met vriendelijke groet,
Voorschoolleidster Soumia

Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl