Een paar zaken

Zondag 13 mei 2018

Bonnie in de flexkamer

Op woensdag 16 mei zijn Susan en Bonnie om half 2 samen in de flexruimte. Er kunnen dan vragen worden gesteld aan Bonnie. Tevens kan met elkaar worden gekeken aan welke bijeenkomsten of trainingen behoefte er is van de ouder –en kindadviseur.

Zorg voor de spullen op school

De Huizingaschool zit in een prachtig gebouw met mooie leermiddelen. We merken dat er niet altijd zorgvuldig door de kinderen wordt omgegaan met de materialen. Op de hoesjes van de snappetdashboard wordt getekend, schriften worden half ingevuld en potloden/pennen raken kwijt. Ook het buitenspeelmateriaal wat de kinderen samen met de kinderraad hebben gekocht raakt kwijt of kappot.

De aankomende week zal hier in de units speciale aandacht voor zijn. Het is fijn wanneer ook thuis wordt gesproken om zorg voor de materialen in je omgeving.

Slaapproject inleveren voor 18 mei

Afgelopen week hebben de kinderen een envelop uitgedeeld gekregen met daarin een slaapdagboek en vragenlijst(en). U en uw kind konden meedoen aan het slaapproject door de vragenlijst in te vullen en het  slaapdagboekje bij te houden.

U kunt de dichtgeplakte envelop met hierin de vragenlijst(en), het slaapdagboek en het toestemmingsformulier deze week weer meegeven aan uw kind naar school. Uw kind levert deze in bij zijn/haar leerkracht. Vergeet u alstublieft niet het toestemmingsformulier te ondertekend in de envelop te stoppen. Zonder dit ondertekende formulier mogen wij uw vragenlijst(en) en slaapdagboek helaas niet gebruiken.

Lever de envelop vóór 18 mei 2018 weer in bij de leerkracht van uw zoon/dochter!

Win een bedankje!

Onder iedere 50 deelnemende ouders en kinderen worden 4 bioscoopbonnen t.w.v. 10 euro verloot! Daarnaast wint de groep met de meeste deelnemers een prijs voor de hele klas!

Tweede pinksterdag vrij

Maandag 21 mei zijn de kinderen vrij en is de school dicht.